Beccys 2.0 - march 2018

BEHOVET AV ETT NYTT BADRUM

2018-03-20 ♥ 13:16

 
 
 
Det rummet som jag gillar mest i lägenheten är sovrummet. Eftersom färgen på sängen passar otroligt bra till väggar och golv. Det gör att kontrasten inte blir för hög och det känns snyggt. Därför får Jag en känsla av harmoni och glädje. Det är verkligen mitt favorit rum. Där jag kan få andas ut och ta det lugnt. Men så känner jag inte inför badrummet. Det är rosa, vitt och brunt. Det är inte snyggt! Fel färger som inte ens går ihop. Vi har dock piffat upp badrummet med mörkblå handdukar från Lexington. Nu är det lite bättre.
 
Men det saknas fortfarande mycket mer. Genom att byta färg på kaklet, golvmattan men också fixa en ny tvättställsskåp så att vi får plats med alla saker i badrummet. För det hade vart så snyggt! Men för att skapa ett snyggt och elegant badrum behöver vi bestämma kaklet först. På sidan bygghemma så har jag hittat snygga badrumsmöbler som skulle passa i vår smak. Det finns många modeller och färger att välja bland, vilket jag tycker är toppen. Har redan hittat en del favoriter som ni kan se här nedanför. I svart, trä och vitt. Kaklet/väggarna ska antingen vara i klassiskt vitt eller en färg av grått. Vad tror ni om det? Skulle inte det bli snyggt? Kram!
 

FAVORITEN FRÅN LOVING EARTH

2018-03-18 ♥ 22:00

 
Vet ni vad? Jag har hittat en ny favorit från märket loving earth. Den är så god! Smaken av raw kakao och hasselnöt är sjukt gott. Jag kan verkligen rekommendera den. Chokladen är vegansk, raw, socker-, soja-, gluten - och laktosfri. Så underbart! För äntligen kan jag äta choklad som inte innehåller socker och laktos. Däremot innehåller den kokosnektar. Jag är osäker på hur bra det är för kroppen. Men än så länge duger den. Jag kommer att beställa fler förpackningar från bodystore. En del kommer absolut att slinka ner i väskan till fjällen. För det går ju inte vara utan choklad i ett vinterland. Kram!    
 

TRADERA VS SHPOCK

2018-03-14 ♥ 10:52

 
Ibland väcks man av ett intryck. Ett intryck som visar att garderoben är för full. Nu har jag kommit till det stadiet att jag har för mycket tröjor och linnen. De flesta plaggen faller in i färgen blått. Jag har börjat att känna mig tråkig. Det kanske är dags att byta ut mina plagg?
 
För ett par veckor sen började jag ladda upp mina plagg på shpock och tänkte att det kan vara smidigare att möta upp folk än att skicka det. Smidigt! Nej, eftersom det är den mest oseriösa sidan jag har vart med om. Eftersom det är barn i 12, 13, 14 års åldern som inte har pengar som ändå lägger bud på produkten. Eller inte får för föräldrarna, även att de har ingått i ett avtal. Så tråkigt! Man blir skogstokig.
 
Nu har jag helt och hållet gått över till Tradera där människorna är seriösa. Så skönt! Hittills har det gått riktigt bra. Jag vill egentligen varna människor att shpock inte är det bästa verktyget om man ska sälja kläder. Kram!