Beccys 2.0 - september 2016

YOUR ART CREATES..

2016-09-29 ♥ 23:29

 
Konst för mig är lycka och glädje. Med andra ord så är det en smak av skönhet. Där skönheten ger en underbar känsla av frihet och inspiration. Det är precis det sinnet mår bra av. Att komma bort från världen och ta en titt på en målning som kan få än att le eller känna sorg över känslan som tavlan visar. Oavsett vad ögat ser, så mår själen otroligt bra och låter fantasin flöda. Jag gillar känslan i orden, uttrycken i bilder som berättar en historia av antingen elände eller glädje. Vad ser du med ögat när du tittar på en bild eller läser ett par ord?
 
Känslan av frihet är inget som jag finner i verken själ eller kropp. Utan allt jag känner är svaghet och lidande i en främmande kropp. Eftersom jag nyss har upptäckt något nytt om mig själv. Den informationen har tagit längre tid att bearbeta. Men är glad för att svaret äntligen är funnet. Vilket är en lättnad. Däremot skapar läsning av ämnet fler frågor och tankar om vem jag egentligen är. Det blir desto svårare att hantera och därmed ligger koncentrationen på viktigare saker i livet. Men jag är imponerad hur mycket mer mina sinnen ser än vad jag hade trott. Hur mycket mer jag hör än du någonsin kan förstå. Hur mycket bättre jag förstår dig än vad du kan förstå mig. Det är egentligen inte en börda utan en konst av skönhet som gör än speciell. Kram! 

. HÄLSOSAMT GODIS

2016-09-24 ♥ 15:46

 
I veckan beställde jag hem nyttiga bär och spirulina i tablettform. Har nämligen lätt att bli sjuk på hösten. Eftersom min syster oftast smittar mig. För att orka med skoldagarna och min träning så måste jag vara frisk och kry. Just därför köpte jag spirulina för att få mer energi i mitt arbete och för att boosta mitt immunförsvar. Har ni läst inlägget om min viktresa i kroppsfett? För där fick ni veta hur besatt jag var och är av choklad. Har svårt att motstå frestelsen och jag gillar även att små äta när jag pluggar. Funderade på vad jag kunde ersätta choklad med. Kom därför fram till ett nyttigare alternativ. Nämligen bär! Varje dag till skolan har jag med mig nöter, mullberry och inkabär. Mums! Bägge bären är helt perfekt som hälsogodis i mina ögon. Vad brukar ni äta för hälsogodis? Kram!

Sponsrad video: Henke Lundqvist blir rejält överraskad i sin senaste schamporeklam – Släkten är värst när Henke får konkurrens

2016-09-24 ♥ 15:21

 
 
 
 
 Idag känns det som vem som helst kan bli ersätt oavsett vilken bransch det handlar om. Det gäller verkligen att kämpa hårt och visa att man fortfarande är en inspirations källa för det företag som man representera. Därmed måste man utveckla nya produkter hela tiden eller kanske till och med förbättra, vilket andra företag och head and shoulders gör emellanåt. Man ska inte tro att allt ska lösa sig av sig själv. För det gör det inte. Eftersom man alltid har en konkurrent vid sin sida, även i vardagen. Det finns alltid någon som är smartare, snyggare, finare hår eller kommer på bättre idéer. Därför borde man inte ta allt för givet. Vilket Henke Lundqvist fick uppleva. Vilken överraskning! Där hans konkurrent blev hans egna tvillingbror, vem hade trott det? Det visar att vem som helst går att ersättas. Det gäller att kämpa hårdare för att få stanna kvar eller utvecklas för att bli en stor inspirationskälla. Kram!