Beccys 2.0 - A DAY IN OLD TOWN

A DAY IN OLD TOWN

2014-08-28 ♥ 09:47

 
Linköping är ett underbart ställe. Jag har alltid känt mig lugn där. Allt går så långsamt och man känner ingen stress. Så härligt! I söndags promenerade vi runt gamla stan i Linköping. De är alltid lika underbart att komma tillbaka till sin födelseort.
 
 
 
Vi gick in i gamla butiker och tittade hur det såg ut förr. Så mysigt! Jag tog även en hel del kort. De hade allt möjligt i affären. Gamla skor, anteckningsblock, almanacka godis och mycket mer. Grejer som jag inte ens vet vad det var. Det var riktigt skoj i alla fall.
 
 
 
Alltså kolla hur mycket grejer det finns. Tänk att det såg ut så i en matbutik för flera år sen. Det är imponerande. Ni som har sätt Pippi Långstrump då hon köper godis som ingen annan har råd med. Precis sådana boxar som godiset ligger i fanns det i butiken. Men tyvärr tog jag inget kort på det. Men de var häftigt att se.
 
 
 
 
Sen gick vi förbi en affär som hade maskeradmaskar, jag blev helt förälskad i den vita. Om jag någon gång ska ha en fest så kommer temat att vara maskerad med en mask. Maskarna var otroliga och synd att jag inte köpte någon. Men däremot köpte vi godis i en speciell affär men det inlägget kommer senare. Puss!
 
 
#1 / / Susanna Maria J:

Vilka mysiga bilder :)