Beccys 2.0 - JUL PÅ LISEBERG!

JUL PÅ LISEBERG!

2014-12-13 ♥ 21:11

 
Är nu hemma från Liseberg! Men igår efter skolan åkte vi ner till stugan i stormen. Men jag sov de mesta av tiden men vilket väder det var. Men hade vi kommit iväg en halvtimme senare så hade vi säkert blivit fast i trafiken. När vi kom ner till stugan satte vi på kaminen och värmen spred sig i rummet. Så mysigt! Ute hörde vi stormen, då det regnade intensivt och blåste.
 
På morgonen sken solen men det var kallt ute. Sen gjorde vi oss iordning för att åka till märkesbutiken i Båstad och åkte sedan vidare till Göteborg för att gå på, jul på Liseberg.
 
 
 
Tyvärr var det ingen snö i Göteborg men det var roligt att få gå runt där ändå. Titta på djuren och alla möjliga stånd som står kring hörnen med smycken, korv, mandlar osv. Sen har de renovera en del och nu verkar det vara klart. Bilden här ovanför är därifrån. Det blev verkligen riktigt fint. Jul på Liseberg är en mysig plats där man får julstämning.  
 
 
 
Vi fick en hundralapp var av vår mor för att försöka vinna något från chokladhjulen. Jag gick först till Marabou hjulet men var tyvärr en bricka ifrån. Så synd! Därefter försökte jag vinna en center. Men där var jag också nära på att vinna. Därför gick jag till Tobleronehjulet istället och där lyckades jag vinna direkt. Med numer 80. Gud så glad jag blev! Men allt godis får ni se i ett annat inlägg.