Beccys 2.0 - MIN KUSIN 25 ÅR!

MIN KUSIN 25 ÅR!

2014-10-06 ♥ 21:40

 
I lördags fyllde min kusin 25 år. Där bjöds de på pajer, glass och bullar. Pajerna var super goda och var bakad av hans flickvän. Gud så duktig hon är! Köttfärspajen var bäst av alla tre. Eller så gillade jag den mer. De andra pajen innehöll lax med broccoli och en av pajerna var västerbottenspajen. Den pajen var också god. Brukar äta den när vi har kräftskiva. I alla fall var jag rätt trött den dagen och tog därför mängde med Coca cola. Haha, ibland behöver även jag ha i mig socker.
 
 
Under dagen smet denna söta kattunge in genom dörren och gjorde oss sällskap. Vad söt den är! Jag som älskar katter. Lyckades till och med ta en bild innan den smet iväg. Men vad ska jag säga, älskar man katter så gör man. Synd att det inte var min egna, så att jag kunde klappa den varje dag.
 
Efterrätten var super god, chokladglass med vanilj och bär vid sidan om. Kan det bli bättre? Ja, eftersom det var kanelbullensdag så fick vi också var sin bulle. Det kan inte bli bättre efterrätt än de. Mums så gott! Maten var god, alla var glad och jag fick tid att parat med min kusin. Som vi alltid brukar göra. De var en riktigt trevlig lördag.