Beccys 2.0 - OMG! This week...

OMG! This week...

2015-02-17 ♥ 20:14

 
OMG! Vad glad jag är eftersom jag har fått ett till bonuspoäng i matten. Det har inte vart lätt, vi har fått kämpa varje dag med dessa inlämningar och jag har hittills fått fyra bonuspoäng. Nu har vi sista inlämningen för denna veckan. Men hur ska vi hinna med nio uppgifter på en vecka?! Skjut mig, detta kommer att bli blod, svett och tårar i veckan. Troligtvis kommer jag vara riktigt trött. Men jag är ändå super glad över bonuspoängen och jag är inte den personen som "fuskar" jag måste förstå uppgifterna och hur man gör annars kommer jag inte att klara tentan. Eftersom jag plötsligt har blivit så duktig så borde jag få ett bra resultat på tentan.
 
Alltså jag har aldrig varit duktig på matte. Vill ni veta hur jag lyckas? Genom att kämpa med uppgifterna, kolla tentorna, diskutera och fråga läraren om jag inte förstår. Just så blir man duktig på ett ämne. Tänk att förra året la jag en hel del energi på bloggen och fick en del för förfrågningar från företag om att göra sponsrade inlägg. Vilket gjorde att jag knappt var i skolan det sista halvåret, jag var trött, tränade fem dagar i veckan och försökte klara tentor som jag missat. Förstår ni hur kaos mitt liv var då? Men nu måste jag klara tentorna och det är därför bloggen måste komma i andra hand för tillfället, speciellt nu när jag läser två ämnen samtidigt. Just nu är jag bättre på matte än materialtekniken. Därför måste jag lägga ner fler timmar på det ämnet för att klara tentan i mars. När tentorna är klar och jag har blivit godkänd så blir det mer uppdatering på bloggen och träning på gymmet.
 
Mitt liv är kaos just nu för jag vill så mycket men jag har svårt att hitta tid. Ibland önskar jag att vi slapp sova för att hinna med allt. Eller så har jag inte orken för tillfället eftersom skolan tar mest energi. Men det är bara att kämpa på till dessa tuffa kurser är slut. Jag hoppas verkligen att detta gav er inspiration till att kämpa i livet för att nå framgång och en ljus framtid.