Beccys 2.0 - BEST MOVIES IN A LONG TIME

BEST MOVIES IN A LONG TIME

2015-01-25 ♥ 13:38

 
Miss Meadows:
”Lågstadielärarinnan Miss Meadows är inte vad hon verkar. Väluppfostrad, gullig och omsorgsfull, ja. Men under den sockersöta fasaden döljer sig en vigilantsjäl som själv korrigerar vad som är fel i den här världen, vilka medel som än krävs.” Detta är en extremt märklig film jag kan inte säga om hon bara är psykisk sjuk eller om hon bara vill göra världen till en bättre plats. Men filmen är grymt bra och jag ger den 5/5.
 
 
Divergent:
Filmen handlar om deras samhälle som är indelat i fem falanger där var och en representerar olika förmågor. När man är tonåringar är man tvungen att bestämma om man ska stanna kvar i sin falang eller byta. När man väl har gjort sitt val får man inte byta tillbaka. Men hur vet man då var man hör hemma? Dom gör ett test för att se vart man hör hemma. Men dock gav testet en hemlighet som gör det svårt för henne att välja eftersom on inte passar in någonstans. Filmen är grymt bra och man hoppas verkligen att hon klara sig igenom utan att hennes hemlighet avslöjas. Jag ger filmen 4/5.
 
 
The Best Offer:
Handlar om konst. Fast filmen är dock lika skruvad/invecklad som Miss Meadows. Men det är precis det jag tycker om. Tänk er en gubbe som aldrig har haft en fru/flickvän och bär handskar hela tiden. En dag får han ett telefon samtal från en flicka som vill sälja sin konst. När dom bestämmer ett möte så dyker hon inte upp för att hon har varit med om en olycka. Men hon hittar på liknade händelser hela tiden och till sist kommer han äntligen in i huset från en som handlar mat och är vaktmästare osv. och hon dyker så klart inte upp när de har bestämt nästa möte. Huset har många rum och tillslut har han luskat ut att hon har varit i huset hela tiden. Problemet är kommer han någonsin få se hur hon ser ut eller vem hon är? Ger filmen 5/5.
 
 
Guns, Girls och Gambling:
Vad jag älskar slutet på filmen eftersom den var bättre än jag trodde. De handlar om fyra Elvisimitatörer som ska stjäla en mask från indianerna. När väl masken är bort så är det både indianer, moderna cowboys, en 1,80 lång blond lönnmördare, en collegekille, en korrumperad sheriff och en prostituerad som är ute efter masken. Den är verkligen grymt bra och det blir bara värre och värre. Filmen får 4/5.