Beccys 2.0 - THE DREAM OF SILK

THE DREAM OF SILK

2015-05-21 ♥ 17:56

 
Att drömma sig bort är det bästa jag vet. Det bästa stället att drömma sig bort är i mitt rum som är både mysigt och ett dröm rum. Jag trivs så bra där! I rummet kommer ljuset lätt in och det går i färgerna vitt, beigt och guld. Så snyggt! Nu när det snart är sommar då kommer man att vara ute mer.
 
Tänk er istället att det är en varm sommardag och du ligger där i hammocken och läser en underbar bok. Vid dig har du ett glas fullt med iskalltvatten med citron. Så härligt! Bara att ligga där i hammocken och få njuta, skratta och bara ha det helt underbart. På kvällen lägger du ifrån dig boken på bordet och gå ner för trappan för att ta en härlig dusch innan du ska bädda din säng med nytt påslakan och örngott. Sängkläderna kommer så klart från NK i Stockholm och är i silke. Hur underbart är det inte att krypa ner i sin säng när dina sängkläder är i silke. Tänk att få ha den möjligheten att få sova i silke, det vore helt underbart. Den dagen det händer då kommer en av mina drömmar att slå in. Kram!
#1 / / Elin Gåhlin:

Verkligen superfint med inte speciellt skönt haha. Ägde ett par sängkläder i silke för ett tag sen men slängde ut det direkt. Riktigt obehagligt!