Beccys 2.0 - OM EN MÅNAD

OM EN MÅNAD

2016-02-27 ♥ 23:14

 
Är detta inte helt underbart? I love it! Om ca en månad ska min mor och jag upp till Stockholm för att sova på detta fina hotellet samt unna oss tid i poolen. På kvällen ska vi även gå på Let´s dance. Det ka bli så roligt! Bara jag och min mor. Ingen stress. Vi kommer självklart gå på stan. Frågan är, vad ska jag köpa då? Sist jag befann mig i Stockholm så kom jag hem med en MK väska för 3000 kr. Frågan, är hur ska jag slå det köpet? Kanske genom att köpa en mjukisdress från märket juicy couture, en hatt, ett plagg från mango/zara och även ett halsband från Marc by Jacob. Jag har många idéer, men får se vad det blir först. Kram!
 
#1 / / Bella:

det såg verkligen inte helt fel ut :D hoppas du hittar något fint på stan :)

Svar: Jag håller med dig, nästan att man vill åka dit i helgen för att slappna av på det fina hotellet. Brukar du åka iväg och ligga på hotell ofta? :)
Rebecca Nilsson

#2 / / issa:

det är inte så ofta jag tar in på hotell men däremot går jag en del på spa. Det finns ju några riktigt bra i Stockholm så jag brukar spendera en dag här och var på att slappa vid poolen och unna mej en massage. riktigt härligt :)

Svar: Det låter inte helt fel! Spa och massage är något av det bästa som finns! Ska faktiskt gör det i sommar. Dock i göteborg. Kram! :)
Rebecca Nilsson