Beccys 2.0 - AVSLAPPNING FÖR EN SPÄND KROPP

AVSLAPPNING FÖR EN SPÄND KROPP

2017-09-18 ♥ 10:11

 
Efter en arbetsdag känner man hur trött sin kropp är. Det kan bero på stress men också att man har fokuserat i 8h. Därmed behöver avkoppling. Avkoppling kan betyda att man tränar, ta en promenad eller titta på film. Men i mitt fall så menar jag att man ska ta den tiden att vila. Varför inte göra det på en spikmatta? Där man kan få nöjet att koppla av lite extra. Det skulle verkligen vara en bra metod för mig som alltid är spänd och stressad. Att kunna varva ner innan jag ska sova. Hade inte det vart bra? Jag tror att min mor äger en spikmatta. Så kanske kan jag få låna hennes? Det hade vart perfekt att få använda den som avslappning. Eftersom jag inte använder yoga längre pga. att jag är för spänd för att koppla av. Kanske finns det en möjlighet att mattan kan göra underverk för min spända kropp. På så sätt så kan jag koppla av vid alla tillfällen. Åh, jag hoppas verkligen att det fungerar. För det skulle vara så skönt att gå runt varje dag och känna sig avslappnad. På så sätt så skulle kroppen och ens inre kunna må så mycket bättre i livet. Eller vad tror ni?Kram!
#1 / / Erica:

Hej Beccy, vilken fin blogg du har! Första gången jag är inne och läser hos dig och undrar därför vad du menar med att du inte "använder yoga längre pga. att jag är för spänd för att koppla av"? Jag själv började yoga för ett år sen och känner igen mig i att ibland är det extra svårt att yoga och komma ned i varv för att kroppen är så på spänn, men det blir ju aldrig sämre i kroppen efter att ha yogat i alla fall, tycker jag.. Spikmatta låter ju annars spännande!

Svar: Hej Erica!Tack så mycket! Vad roligt att du har hittat min blogg och hoppas du stannar. Jag använde yoga precis som du beskriv. Men sen några år tillbaka så kan jag inte koppla av längre. Jag har jätte svårt för det. Därför jag har svårt att utföra yoga och finna en lugn stund. Spänningarna blir nästan värre för min del eftersom jag spänner mig mer under yogan när man utför olika positioner. Just nu vet jag inte varför det är så. Tyvärr! Men jag hoppas verkligen att det släpper snart så jag slipper vara spänd vad jag än gör. Kram!
Rebecca Nilsson