Beccys 2.0 - MADRASSER FRÅN CHILLI

MADRASSER FRÅN CHILLI

2018-12-05 ♥ 13:21

 
 
Sova är otroligt viktigt för kropp och själ. Du behöver en bra madrass för kunna sova ordentligt. Annars kommer det att medföra att du sover dåligt och får ont i ryggen. Därför är det viktigt att du använder rätt madrass och en kudde som är anpassad för dig.
 
Visste du att det finns olika fastheter för madrasser? Det är både din vikt och längd som påverkar hur fast madrassen ska vara. Det finns, extra mjuk, mjuk, medel, fast och extra fast. Det gäller verkligen att välja rätt. Men också testa vad man behöver. Vissa madrasser går det att dela upp fastheten på var sin sida av madrassen. Beroende på vad du och din partner söker. Kul, att det finns variation att välja på. Chilli har många olika sorters madrasser att välja på. Om ni behöver en ny madrass till er säng, varför inte kika in där? De har också madrasskydd som är viktigt att använda så att du inte får fläckar på madrassen. För du kommer troligtvis använda den i över 10 år.
 
I början hade jag svårt att sova i vår nya säng. Men det var för att madrassen var ny och för fast. Jag var tvungen att vänta tills madrassen hade format sig efter min kropp. Vi valde Medium som var helt rätt beslut eftersom sängar också slits ner så småningom. Nu kan jag sova utan att bli störd. Sömn är viktigt för att kunna orka med sin vardag. Kram!