Beccys 2.0 - Q FOR SKIN

Q FOR SKIN

2018-11-13 ♥ 21:28

 
Varje dag tillbringar jag tid för att kräma in ansiktet med produkter för torr och känslig hud. Jag har alltid gjort det. Men ändå har min hud sugit åt sig produkterna och lämnat min hud torr. Torrheten gav även huden perioral deramtit. Jag har inte kunnat sminka mig på 5-6 år pga. yttorrhet. 
 
Men hudvårdserien Q for skin har hjälpt min hud väldigt mycket. På bara ett par månader har huden blivit len i ansiktet där jag har vart torr. Dock är perioral dermatiten på hakan fortfarande ett problem. Men huden på hakan är mjukare idag än tidigare. Vilket är ett plus poäng för mig. Det är skönt att det finns ljusa sidor, även att det kräver lite tid.
 
Detta är min hudvårdsrutin.
Ni kommer skriftligt kunna läsa om hur jag applicera och upplever produkterna på min hud:
 
Sensitive cleansing milk.  
  • En rengöringsmöjlk som passar till känslig hud. 
 
Sensitive black currant oil.
  • En ansiktsolja för alla hudtyper och använder alltid produkten efter användning av  sensitive cleansing milk. Vid applicering av oljan så låter jag produkten sjunka in i huden i ett par minuter. Därefter tar jag bort överflödet av oljan. Dock kan det sticka/brinna lite i huden. Men det släpper så småningom. 
 
Sensitive quick Repair cream:
  • Hudkräm för känslig och torr hud. Hjälper till att ge fukt och håller oljan på plats. För min hud upplever jag att krämen inte fungera utan oljan.
 
Det finns även en fisk olja i form av kapslar som man matar sitt inre med för att få en snabbare och mer effektivare effekt. Detta kan beror på att du är torr på insidan och behöver olja/ omega-3, omega-6 och 9 osv. För att kroppen och huden ska må bra och finna en balans. Det är precis det livet handla om. Att finna balans. Likaså för hud och kropp. Kram!
 
#1 / / Angelica Wåhlin:

Vad härligt att du hittat nåt som funkar!