Beccys 2.0 - JULAFTON HOS MIN KILLE x1

JULAFTON HOS MIN KILLE x1

2018-12-24 ♥ 20:03

 
På lördags morgon packade jag ner mina julkläder, locktång och smink i min nya resväska. För att vi skulle åka till Vimmerby. Innan vi begav oss hemifrån blev det ett besök på gymmet och adventsfika hos grannarna. Det var jättetrevligt! När vi väl kom fram till min pojkväns föräldrar la vi klappar under grannen och åt en underbar middag med potatis, fläskfilégryta och grönsaker. Mums vad gott det var! Därefter blev det julklapps öppning och mys framför tvn.
 
Den 23 december blev det julmat hos svärföräldrarnas föräldrar. Det var så mycket mat, men så gott. Jag kund äta allt eftersom det var laktosfritt. Så snällt att de tänker på mig. Under kvällen blev det fika, julklappsöppning och mycket diskussioner. Det var så trevligt! Resten av kvällen satt vi i soffan och fyllde i vår bingolotto under dragningen för uppesittarkvällen. Till det blev det mackor, frukt och choklad. Mums! Vi vann ingenting men vi hade ändå en trevlig kväll! 
 
 
 
Idag, på Julafton blev vi väckta tidigt av julmusik och en spännande överraskning i julstrumpan. Vilken trevlig tradition! Så mysigt! Därefter blev det julgröt och julmacka hos hans morföräldrar. Det var så gott! Hemgjord risgrynsgröt och mackor med julskinka, mums! Efter all julmat och väntan på kalle anka, julmat och julklappsöppning hos hans farföräldrar så begav vi oss ut i kylan för en foto promenad. Den friska luften behövdes efter all värme i huset och all mat som man har ätit sen i lördags. Men jag hade en fantastiskt vistelse med min kille, hans familj och släkt. Roligt att få uppleva andras traditioner. God Jul till er alla! Kram!