Beccys 2.0 - HELGEN I SÄRÖ

HELGEN I SÄRÖ

2019-10-02 ♥ 16:42

 
Vi har haft en underbar helg. I fredags efter jobbet åkte vi mot Säröhus hotell & konferens. När vi hade passerat stora bugärde var påväg mot en smalare väg som heter Lindomevägen. Vilken utsikt vi fick uppleva. Wow! Det låg också flertal sommarstugor kring vägen. Vi såg även några som tog sig ett dopp. Naturen var så vacker att jag nästan ville hoppa ut ur bilen och fotografera platsen. Där kanske man borde ha en sommarstuga i framtiden?
Mysigt hotell! 
 
 
Hotellet som vi bokade hade havsutsikt och en lugn plats. Min sambo hade ingen aning vad jag hade bokat, han blev helt chockad över vad för hotell jag hade bokat. Hotellet har också en spaavdelning. Dit gick vi till direkt när vi kom fram. Vet ni vad? Det var tyst och lugnt. Inte alls mycket människor. Spaet hade precis det som behövs. Olika sorters bastu, värmekälla där man även kunde simma ut, bubbelspa utomhus och fotbad. Hur bra? Vilken mysig och lugn stund vi fick. Det var skönt att få varva ner ett tag. På kvällen tog vi en räck macka på hotellet. Åh, vad gott! Vårt rum var litet men mysigt.
 
Frukosten var helt fantastisk. Allt jag tog på frukostbordet var laktosfritt och så gott. Det har de verkligen lyckats med. Blandning av grönskar, frukt, pålägg, mackor, yoghurt och mycket mer. Perfekt buffé i mina öron. Här kommer vi definitivt att övernatt igen. Kram!
 
Tog aldrig bild inne på spaet. Bilden är från hotellets hemsida. 
 
#1 / / Anonym:

Åh så mysigt❤