Beccys 2.0 - SKA DU GÖRA EN ÖGONLASEROPERATION? LASEK-LASIK- SMILE

SKA DU GÖRA EN ÖGONLASEROPERATION? LASEK-LASIK- SMILE

2019-09-25 ♥ 20:40

Fundera DU på att göra en laseroperation? Du kan inte vänta längre. Men försök att ställ frågan, hur kommer ditt öga att fungera om 15 år efter operationen? Ögat kommer alltid att förändras och är det isåfall värt det?Tänk inte i stunden eller den svidande känslan efter operationen. Utan i framtiden. Tekniken är inte så pass bra idag. För att de tar en större del av hornhinnan vilket medför att du kan se, men att det kan skilja en del på ögonen och andra obehagliga saker. Tekniken skulle behöva gå ner i mikrometer och ta bort enskilda punkter för att få fram en BRA skärpa. Inte gräva i vävnaden. Eftersom det skadar dina nerver och det kommer aldrig att läka fullt ut. Du kommer ha ett r i vävnaden i resten av ditt liv. Du kan fixa till det men det kommer aldrig bli 100% bra.
 
 
 
Det finns idag tre olika metoder. Smile är den senaste, den kom vi 2016 och verka mindre smärtsam. Däremot tar den fyra delar av hornhinnan och därefter gör kirurgen ett snitt så de kan ta ut delarna. Återhämtningen tar högst två veckor. Metoden lasik går du ner skär lasern som ett lock och sedan ska ögat läka ihop detta. Utan att det ska bli snett... Locket kan ta upp till 2 år att läka ordentligt. Men du kommer alltid ha locket där. Man går ner väldigt långt i vävnaden så att nerverna skadas. Det är därför du inte känner något. Den metoden som skadar vävnaden minst är Lasek. Det är den biligaste metoden. Men det är också den metoden man skrapar på ögat. Usch, den videon är rätt skrämande. Men det viktiga är, hur ditt öga, din vävnad läker efter en operation. Oavsett val av metod.   
 
 
 
Jag hade en bokat tid för operation men efter mycket sökande och vad lasern egentligen gör med ögat så bestämde jag mig istället för att köpa nya glasögon. För att det funkar rätt bra för mig. Jag har aldrig fått ögoninflammation, jag kan använda linser när jag vill och det är inte viktigt för mig att se om jag inte kan sova på natten. För jag antar att ögonen kommer bli mer spända och att du kanske inte kan sova pga. för mycket ljus till ögat. Hela processen med nerver, att skada ögat är för skrämmande. För jag har ETT LIV och jag tycker inte att det är värt att förstöra livet man har fått. Här nedanför kan ni se en del filmklipp från youtube. Kram!  
 
De har förbättrat Lasik och skär idag ett tunnare "fönster" än 2013.  
 
Vissa tar även självmord, dock är detta klipp från december 2018 i USA. (Metod smile).  
#1 / / Anonym:

Bra beslut😍😍👍❤