Beccys 2.0 - ALLA ÄR OLIKA

ALLA ÄR OLIKA

2023-06-09 ♥ 07:01

 
Titta och lyssna på naturen och känn in känslan av sommaren. Titta närmre och gärna på varje enskilt löv och då ser att formen på alla löv är olika. En del har en mindre sväng radie och andra större men tillsammans så komplettera de varandra och det är det som skapar en vacker känsla och en helhet.
 
Varför kan inte vi människor vara likadan mot vandra? Varför ska man hata varandra, ändra utseende för att någon säger det eller att andra är intresserad av makt och skapar krig. Alla är vi olika och vi alla behövs i samhället på sitt sätt. Varför kan vi inte få vara som vi är? En del är snabba, intellektuella, några är långsam, analytiska, en del är tävlingsinriktade, viljestarka, hjälpsam och känsliga. Tillsammans kan vi ge en bättre värld om vi fokuserade på att höja upp varandra och samtidigt vara fria utan att behöva tycka och tänka. Precis som naturen. Kram!
#1 / / Tony:

Hej!

Hittade hit genom ditt gamla inlägg från 2012, om Magnum double caramel. Märkte sedan att du fortfarande håller igång med bloggandet så ville bara önska ett fortsatt lycka till!